ERZURUM / HINIS - Hınıs Yelpiz Erzurum Merkez Öğretmenevi Ortaokulu

Hınıs Yelpiz Erzurum Merkez Öğretmenevi Ortaokulu

YELPİZ MAH. 7002 KÜME EVLERİ NO 14 HINIS / ERZURUM
Vizyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak aynı zamanda öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
Misyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirerek, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır
Okulumuza ulaşım servis ile yapılmaktadır.
Yelpiz Köyü Hınıs/Erzurum
Okulumuz ilçeye 8 km ile ise 137 km uzaklıktadır.